Vegmania
  • Recepty
  • O tempehu
  • Tempeh na Vegmania.cz

Jak se vyrábí tempeh

Přijďte na kurz

Veganství pro zelenáče
Veganské vaření
praktický kurz v kuchyni, kde se naučíme 2 polévky, 2 pomazánky, 4 hlavní jídla z různých světových kuchyní. 12.5. v Řevnicích u Prahy chci vědět víc

Je libo kalorickou porci tipů i do pošty? Stačí říct kam:

Najdete nás na Facebooku

Buďte v obraze

Stojíte o čerstvé odkazy z veg* světa? Sledujte Vegmanii na Facebooku, kde najdete každý den nové linky na články, recepty i videa z tématických webů a blogů. Plus mínus stejné zprávy můžete sledovat také na Twitteru. Info O projektu Kontakt

Zakladatel Vegmania.cz

Pavel OvesnýJmenuju se Pavel Ovesný, veganské stravě se věnuju od roku 2007. Prvotní impulsy ke změně byly etické, posléze se přidaly i ty zdravotní. Coby někdejší konzument běžné nezdravé stravy s nadsázkou tvrdím, že veganem se může stát každý. Živí mě stavění webů a online marketing. Baví mě neformální vzdělávání, pro portál Naučmese.cz lektoruju kurzy o veganství, podnikání i tvorbě webů. Zajímá mě také ekologie, udržitelnost a životní minimalismus.
MENU
  • Recepty
  • O tempehu
  • Tempeh na Vegmania.cz